new site

General Chat
Mr Xavier
Registered User
Registered User
Posts: 8
Joined: 01 Oct 2005 15:02

Re: new site

Post by Mr Xavier » 16 Oct 2010 10:38

Still doesn't work for me. I've tried Firefox and IE but all the links are dead.



User avatar
Steve M
Senior Member
Senior Member
Posts: 223
Joined: 19 Dec 2006 18:13

Post by Steve M » 24 Oct 2010 09:03

Still not good for me either - at home or work !!!!

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 24 Oct 2010 13:59

hey steve ,whats the actual problem? the buttons not working?

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 26 Oct 2010 17:56

has it gotten any better for anyone?

Mr Xavier
Registered User
Registered User
Posts: 8
Joined: 01 Oct 2005 15:02

Post by Mr Xavier » 26 Oct 2010 19:07

humphrey wrote:has it gotten any better for anyone?

Yes! The buttons are working at last. Whatever you've done, thanks for sorting it out.

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 27 Oct 2010 15:21

Mr Xavier wrote:
humphrey wrote:has it gotten any better for anyone?
Yes! The buttons are working at last. Whatever you've done, thanks for sorting it out.
thanks mr xavier

any better for mac users ?

cliffcake
Senior Member
Senior Member
Posts: 368
Joined: 17 Feb 2007 18:03

Post by cliffcake » 27 Oct 2010 15:23

Working fine for me after I did following two steps 1) Updated my Flash plugin from Adobe and 2) Cleared my cache. I'm using a mac with Safari browser.

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 27 Oct 2010 15:34

cliffcake wrote:Working fine for me after I did following two steps 1) Updated my Flash plugin from Adobe and 2) Cleared my cache. I'm using a mac with Safari browser.
nice one cliff! ,thats good to hear

Sig
Senior Member
Senior Member
Posts: 340
Joined: 20 Dec 2005 09:41

Post by Sig » 28 Oct 2010 08:48

100% of the time it works everytime....time to make this little kitty purr
Always remember, there is nothing worth sharing,
Like the love that let us share our name.

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 29 Oct 2010 01:05

nice one everyone,seems to be ok now for most people

if anyone has anymore problems with it let me know!

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 01 Nov 2010 00:13


User avatar
Steve M
Senior Member
Senior Member
Posts: 223
Joined: 19 Dec 2006 18:13

Post by Steve M » 08 Nov 2010 15:33

still not working for me .

The links however do all work above when i try them.


therefore when is paul on never mind the buzzcocks??

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 08 Nov 2010 20:11

Steve M wrote:still not working for me .

The links however do all work above when i try them.


therefore when is paul on never mind the buzzcocks??
hes not on for another few weeks,there'll be an email sent out to all on the mailing list when the date is finalized,if your registered here ,your on the list.....

re the site: you can see each page but cant move from one section to another from within the site?

User avatar
humphrey
Admin
Admin
Posts: 1288
Joined: 25 Sep 2005 21:36

Post by humphrey » 09 Dec 2010 15:22

new audio section working ok for everyone?